Бензиностанции Зара
0700 15 415
Вход
bg en

Специализиран автомобилен транспорт на петролни продукти

Специализираният, технически изправен и модерен транспорт е най-важната част от доброто обслужване на клиентите. През последните години ЗАРА обнови съществуващите и  придоби нови специализирани транспортни средства за превоз на всички видове енергийни и нефтени продукти. Днес предлагаме на нашите клиенти доставка на енергийни и нефтени продукти със собствен специализиран транспорт: ПЪТНИ БИТУМИ и КОТЕЛНИ ГОРИВА; ДИЗЕЛОВИ ГОРИВА; АВТОМОБИЛНИ БЕНЗИНИ; ПРОПАН-БУТАН; БУТИЛИРАНА ГАЗ; КПГ.

Специализираните транспортни средства отговарят на съвременните екологични норми ЕВРО-5 и ЕВРО-6 и нормите за безопасност на ЕС.

В зависимост на нуждите на клиентите, спецификата на местата за разтоварване и вида на продуктите, транспортните средства биват разнообразни по вид, обем, дължина и маневреност: соло шаси-цистерни, полуремаркета със седлови влекачи, ремаркета – цистерни.

Всички цистерни за доставка на течни продукти и газ пропан-бутан са снабдени с електронни измервателни системи под периодичен метрологичен контрол, маркучи и шлангове до 50 метра, GPS система за проследяване на цистерните и водачите по време на превоза, в т.ч. вида и количеството на разтоварваната акцизна стока и др.